Muzikale biografie

  

Naast de vaste bezettingen begeleid Annelien diverse koren bij optredens, speelt in bandformaties en doet zij optredens met verschillende solisten/muzikanten met uiteenlopende muziekgenres. 

 

Arrangeren en componeren van muziek is vanaf jonge leeftijd al een passie en een behoefte. Die creativiteit heeft zij de voorliggende jaren kunnen leggen in de koren, groepen en ensembles door stukken te componeren/arrangeren en ook uitvoeren.

 

Op zevenjarige leeftijd is Annelien begonnen met zingen bij kinderkoor ‘de Lenteklokjes’. AMV werd gevolgd met daarna 3 jaren blokfluitles op de muziekschool in Genemuiden. Op haar tiende is zij pianolessen gaan volgen op de muziekschool.

De pianolessen heeft zij vanaf haar vijftiende jaar voortgezet bij Johan Bredewout te Vollenhove.

Op het Johannes Calvijn Lyceum te Kampen heeft zij haar extra examenvak muziek met succes mogen behalen.

Een tournee The Young Continentals (in o.a. Zweden,Denemarken,Duitsland) heeft het genieten van zang, muziek en dans flink aangewakkerd.

Veel afwisselende projecten zijn de revue gepasseerd, van het dirigeren van (kinder) koren en ensembles,  muzikale projecten, les geven alsmede zelf zingen in formaties. En tot op heden...creatief bezig blijven!

Elke keer wel weer wat nieuws...!